en_GB
hr
Šola smučanja in deskanja na snegu v Kranjski Gori. Najbolj navihana šola smučanja :) Zabava za celo družino. Kontakt: info@skischool-kekec.si, 00386/30-307-296 facebook telefon Trip Advisor

Tečaji smučanja


Kako izbrati skupino


Smučarski vrtec Kekec (3-6 let)
 

rožleOtroci stari 3-6 let, ki bodo prvič stali na smučeh. Otroci se naučijo osnovnega zavijanja ter zaustavljanja preko igre. Za učenje se uporablja tekoči trak ali čarobna preproga, ki je za tečajnike brezplačna. Tečajniki NE POTREBUJEJO SMUČARSKE VOZOVNICE!

L2 – nadaljevalci
 

kosobrinTečajniki, ki že znajo plužno zavijati in se zaustaviti, ter smučati samostojno na modrih progah. Uporabljati znajo vlečnice – krogce in sidra. Učimo se predvsem paralelno tehniko.

 

 

 

 

L1 – začetniki
 

mojcaZačetniki starejši od 6 let, ki bodo prvič stali na smučeh. Otroci se naučijo pobiranja, osnovnega zavijanja ter zaustavljanja. Na začetku se ne uporablja vlečnice, cilj tečaja pa je, da se tečajniki samostojno naučijo uporabljati vlečnico.

 

 

L3 – napredni
 

Picture8Tečajniki, ki že znajo pararelno zavijati in uporabljati palice pri zavoju. Tečajniki morajo znati samostojno smučati po rdečih progah in uporabljati sedežnico. Učimo se naprednih smučarskih tehnik.

 

 

 

REZERVIRAJ

Na vrh strani
sponzorji
logo snežni park kranjska gora